Дружина Мірзояна Тоня Матвієнко поставила на місце Білозір, яка пригрозила їй судом: “Пані Оксана забулася”

Українська співачка Оксана Білозір пригрозила судом своїм колегам Олі Поляковій і Тоні Матвієнко за те, що вони буцімто порушили авторське право на її пісні. Матвієнко не змусила довго чекати на відповідь.

Дружина Арсена Мірзояна, співачка Тоня Матвієнко, вирішила дати розгорнуту відповідь на звинувачення зі сторони своєї колеги Оксани Білозір. Нагадаємо, що остання  заявила, мовляв Полякова та Матвієнко без дозволу публічно виконують її пісню “Коханий”. За це Білозір пригрозила артисткам судом. Подібна заява неабияк обурила Тоню.

Матвієнко заявила, що вперше вона виконала пісню “Коханий” ще в 2011 році під час фіналу шоу “Голос країни”. Вона заявила, що Костянтин Меладзе, який на той час був продюсером “Голосу” запропонував їй виконати щось веселе, і на думку доньки Ніни Митрофанівни Матвієнко відразу спала композиція “Коханий”, яку до того співала Квітка Цісик. А за ініціативою тренерки Тоні Руслани Лижичко створили спеціальне аранжування у балканському стилі, що додало композиції ще більш запального та веселого настрою.

Тоня заявила, що після “Голосу” хотіла й далі виконувати цю композицію, тож звернулася за дозволом до Оксани Білозір, яка вже мала її у своєму репертуарі. Артистка заборонила Матвієнко додавати пісню “Коханий” до альбому, проте дозволила виконувати її на концертах:

“Додам, якщо ви чули пісню “Коханий” у моєму виконанні на ТБ — виплати за авторські права покриває канал”, — заявила Тоня Матвієнко.

Оксана Білозір
Оксана Білозір

Дружина Мірзояна додала, що її обурює той факт, що Оксана Білозір мовчала протягом 11 років, а зараз раптово забула про свій дозвіл, до того ж заявила про це у такий непростий до усіх час. Співачка, окрім того, закликала усіх бути добрішими та підтримувати один одного.

Схожі статті