Розлучена Соломія Вітвіцька переживає не найкращі часи: телеведуча ночує на студії “1+1” і мріє повернутися додому

Зірка "Телевізійної служби новин" Соломія Вітвіцька розповіла, що вимушена залишатися на ночівлю на каналі "1+1", оскільки не встигає добратися додому.

Телеведуча Соломія Вітвіцька від початку вторгнення росії на територію України практично не покидала столицю та свою домівку. Зірка “ТСН” продовжувала виходити у прямий ефір до глядачів зі свіжими новинами, а у вільний від роботи час займалася волонтерством — разом зі знайомими Соломія розвозила гуманітарну допомогу для мешканців столиці та її захисників.

Соломія Вітвіцька стала допомагати захисникам України

Нещодавно теледіва розповіла, що її колишній чоловік, режисер Владислав Кочетков, вступив до лав ЗСУ. Він також активно волонтерив після 24 лютого, а зараз вирішив долучитися до списку захисників України. Екс-подружжя розлучилося полюбовно, тож вони й досі підтримують дружні стосунки. Соломія зустрілася з колишнім, щоб побажати йому успіху та перемоги:

“Зачіску, як мобілізований обирав сам. Форму ще не отримав, на навчання їде з дня на день. Тепер Влад по інший бік волонтерського фронту. Кожен наближає перемогу як може”, — розповіла Вітвіцька.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловікос
Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком

Сама телеведуча продовжує активно працювати. У своєму особистому блозі вона розповіла, що часом вимушена залишатися ночувати на студії, оскільки не встигає дістатися додому до початку комендантської години у столиці:

“Оскільки ефіри закінчилися вже коли почалася комендантська година, ночую на каналі. Ось моє спальне місце”, — розповіла Вітвіцька, показавши спальник на дивані у гримерці.

Соломія Вітвіцька ночує на роботі
Соломія Вітвіцька ночує на роботі

Соломія також показала свою рожеву піжаму та показала, що вона, майже як і вдома, виконує традиційні ритуали перед сном — змиває макіяж та використовує улюблені доглядові косметичні засоби.

Схожі статті