34-річна Леся Нікітюк нарешті показала, хто зараз підтримує її в боротьбі за правду: “Моя психологічна розрядка”

Телеведуча Леся Нікітюк показала, з ким вона прокидається щоранку та хто підтримує її емоційний стан у непростий для всієї країни час. Щоб дізнатися, про кого йде мова — читайте далі.

Телеведуча Леся Нікітюк за майже три місяці повномасштабного вторгнення росії на територію України практично забула про зйомки, телеефіри та гламурні вечірки. Ведуча активно займається волонтерством — збирає та розвозить гуманітарну допомогу, відвідує родини переселенців, а також дитячі будинки. Окрім того, Леся Іванівна не забуває і про інформаційний фронт — вона щодня виходить на зв’язок в особистому блозі, щоб поділитися важливою інформацією з прихильниками або просто підняти їм настрій.

Леся Нікітюк взяла на руки немовля з прихистку, у якому волонтерить
Леся Нікітюк волонтерить

Часом Нікітюк зізнається, що вона відчуває, як змінюється її моральний стан і що вона часом таки пересилює себе, щоб продовжити працювати задля своєї країни. У телеведучої є вірний друг, якого вона називає своєю “емоційною розрядкою” — це її песик на ім’я Рафаель або коротко Рафік.

В особистому блозі Леся показала, як її цуцик спить в ліжку разом із м’якою іграшкою. На спині Рафіка помітно, що на його шерсті намальований прапор України.

Леся Нікітюк показала свого улюбленця 

Тим не менш прихильників Лесі цікавить, чи є ще хтось поряд з телеведучою. Сама Нікітюк не любить говорити про своє особисте життя — цю тему вона залишає під “табу”.

Відомо, що в теледіви був роман з одним із київських бізнесменів, з яким вона познайомилися у під’їзді свого будинку — вони були сусідами. Стосунки практично дійшли до весілля, однак перед церемонією наречені прийняли рішення розійтися. Чи зайняте серце Нікітюк зараз — також невідомо.

Лесі Іванівні також приписували роман із колегою по шоу “Хто зверху” Сергієм Притулою, проте й ці стосунки залишаються лише на рівні домислів зі сторони прихильників.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.