Святослав Вакарчук під обстрілами вийшов на зв’язок з Луганської області: “Чути зовсім не грозові звуки грому”

Відомий український музикант Святослав Вакарчук вийшов на зв'язок з фанатами з Луганської області, де влаштував для захисників таємний концерт.

Святослав Вакарчук завжди демонстрував активну громадянську позицію, тож з початком повномасштабного російського вторгнення співак без краплі сумління вступив до лав ЗСУ та отримав завдання їздити країною і надихати співвітчизників своєю музикою.

Артист сумлінно виконує доручення керівництва, про що повідомляє в соціальних мережах. Цього разу лідер гурту “Океан Ельзи” вирушив на неспокійну Луганщину, де дав таємний концерт для наших захисників.

Святослав Вакарчук натякнув на розставання з матір'ю свого сина
Святослав Вакарчук під обстрілами вийшов на зв’язок з Луганської області

У себе в Інстаграмі Вакарчук показав кадри, зняті біля дорожнього вказівника “Луганська область”, та сказав:

“Всім вітання з Луганщини. Тут сьогодні гарна весняна сонячна погода, їздять машини. Правда, в основному військові. І чути зовсім не грозові звуки грому… Це працює артилерія. В даному випадку наша, українська. Отак проходять весняні дні Луганської області, але найголовніше, що Луганщина — це Україна. Була, є і буде”.

А пізніше у випуску Телевізійної Служби Новин на каналі 1+1 з’явився сюжет з виступом Святослава для воїнів, але місце проведення в цілях безпеки було суворо засекречено. Вакарчук співав не на сцені, а у якомусь занедбаному приміщенні:

“Такі виступи, вони запам’ятовуються навіть більше, ніж ті великі концерти, які я давав по світу на різних точках”, – зізнався співак.

Фронтмен “Океан Ельзи” також приділив увагу кожному захиснику, хто хотів зробити з ним фото та отримати автограф.

Схожі статті