Як виглядає дівчина соліста Kalush Orchestra Олега Псюка: серце переможця Євробачення-2022 давно зайняте (ФОТО)

Дізнайтеся, як виглядає та що відомо про кохану дівчину Олега Псюка, соліста українського гурту Kalush Orchestra, який здобув перемогу на Євробачення-2022.

Широку популярність фронтмен гурту Kalush Orchestra отримав після перемоги на Євробаченні-2022. Не дивно, що фанаток у хлопця в рожевій панамці суттєво побільшало, проте серце музиканта давно зайняте. Хто ж вона — дівчина Олега Псюка?

Як виглядає дівчина соліста Kalush Orchestra Олега Псюка

Попри те, що у звичайному житті поза сценою виконавець доволі непублічна людина, у соціальних мережах можна знайти не одне спільне фото Олега Псюка з дівчиною. Кохану зірки звуть Олександра Білобров.

Дівчина Олега Псюка — соліста Kalush Orchestra
Дівчина Олега Псюка — соліста Kalush Orchestra

Відомо, що їй 21 рік, вона регулярно супроводжує гурт на гастролях. На Євробаченні в Турині Саша, звісно, теж була присутня і перша привітала його з такою важливою для України перемогою. Псюк і Білобров разом вже більше року.

Як виглядає дівчина соліста Kalush Orchestra Олега Псюка
Як виглядає дівчина соліста Kalush Orchestra Олега Псюка

До речі, на 21-річчя обраниці Олег влаштував їй справжній сюрприз — на концерті попросив фанатів разом з ним привітати іменинницю. Емоції Олександра отримала незабутні:

“Про таке день народження я навіть і мріяти не могла. Дякую всім за теплі привітання. І за те, що робите мене такою щасливою! Олеже, безмежно тебе кохаю. Дякую за все, що ти робиш для мене, я дуже ціную це”, – писала тоді дівчина.

Нагадаємо, український колектив Kalush Orchestra взяли участь у Нацвідборі на Євробачення-2022, у якому здобула перемогу Аліна Паш. Втім, після скандалу з виступами в Криму співачка відмовилася представляти Україну на пісенному конкурсі.

Схожі статті