З красуні-співачки у поварихи з короткою стрижкою: як за останні три місяці змінилася 26-річна Аліна Гросу? (ФОТО)

Відома українська співачка та просто неймовірна красуня Аліна Гросу неабияк проявила себе у період війни. Але на українців чекалао і її перевтілення.

Відома українська співачка Аліна Гросу останні декілька років неабияк займалася своєю зовнішністю, в результаті чого її почали звинувачувати у пластичних операціях та захопленням косметології. Тим не менш, артистка неодноразово заявляла, що в ній нічого насправді кардинально не змінилося, щоб звинувачувати її у хірургії.

Але варто підкреслити, що робота, яку провела над собою, артистка дійсно неймовірна. Адже її можна відправляти на світовий подіум.

Як за останні три місяці змінилася 26-річна Аліна Гросу

Цікаво, що найперші красуні України у період війни обрали боротися за свободу саме на кухні. Якщо всесвітньо відома модель Даша Астаф’єва чистить картоплю для захисників, то Аліна Гросу влаштувала притулок для українських переселенців у себе дома у Львові, і готує для них особисто. Необхідно відзначити, що їй дуже пасує навіть робоча форма та кухня.

Аліна Гросу більше не співає, а працює у їдальні
Як за останні три місяці змінилася 26-річна Аліна Гросу

Також відбулися деякі зміни у її стилі. Нещодавно Аліна Гросу похизувалася новою зачіскою, яка стала значно коротшою. Тим не менш, це не зіпсувало її краси, а лише підкреслило. Відтепер Аліна Гросу дуже схожа на американську легенду кіно Мерилін Монро.

Як за останні три місяці змінилася 26-річна Аліна Гросу. Скріншоти особистої сторінки співачки

Нагадуємо, що обранець Аліни, росіянин-актор Роман Полянський з 24 лютого не виходить на зв’язок, закрив особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і, судячи з усього, не поруч зі своєю коханою. Чоловік не сказав ні слова у підтримку України, хоча працював в ній не один рік. Наталка Денисенко настільки розлючена на чоловіка, що вважає, що він більше не має права перебувати на території нашої держави.

Схожі статті