Настя Каменських вперше розповіла, чому за кілька днів до війни виїхала з Потапом з України: “Дякую всесвіту”

Популярна українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала місцезнаходження свого зіркового чоловіка Потапа на момент початку війни в Україні. Відомо, що репер перебував за кордоном.

Повномасштабне російське вторгнення на територію України почалося 24 лютого 2022 року. Життя кожного українця розділилося на до та після, адже той ранок не забути ніколи. Зірки вітчизняного шоу-бізнесу так само як і звичайні люди прогиналися від гучних вибухів по всій країні та дзвінків близьких зі словами – війна почалася. Але декому пощастило знаходитися в цей момент за кордоном.

Подружня пара Потапа і Насті за 5 днів до нападу виїхала в Іспанію, Мадрид, щоб закінчити запис іспаномовного альбому Каменських:

“Дякую всесвіту за те, що ми опинилися в безпечному місці саме в цей момент”, – поділилася емоціями NK в програмі “Зірковий шлях” та додала, що 24 лютого вони з Потапом теж прокинулися від тривожних телефонних дзвінків з України.

Настя Каменських прикрила вагітний живіт величезною курткою, але сама себе і видала
Настя Каменських розповіла, чому за кілька днів до війни виїхала з Потапом з України

Настя неймовірно щаслива, що їм з коханим пощастило опинитися вдалині від війни, але серцем і душею вони з українцями. За кордоном співоча пара робить все від себе можливе, аби бути корисними Батьківщині – дають інтерв’ю, беруть участь у благодійних концертах, збираючи кошти на потреби ЗСУ.

З Іспанії Потап і Каменських перебралися до США, де продовжують робити свою справу.

Зауважимо, репера та інших зіркових чоловіків, що виїхали за кордон, регулярно критикують в мережі за те, що вони не повертаються в Україну і не йдуть на фронт, але Потапенко, підкреслює, артисти зараз багато працюють з волонтерами, допомагають фінансово і не тільки.

Схожі статті