Олексій Суханов засудив Федишин, Лисицю та все українське журі на Євробаченні: “Важливо пам’ятати про вдячність”

Відомий український телеведучий Олексій Суханов публічно присоромив членів журі від України на пісенному конкурсі "Євробачення-2022" за їхні оцінки представникам Польщі.

Євробачення у 2022 році стало історичним для України, адже саме представники нашої країни здобули перемогу — гурт Kalush Orchestra з піснею “Stefania” набрав найбільшу кількість балів з великим відривом від усіх учасників конкурсу. Президент Володимир Зеленський впевнений, що це лише перша перемога, незабаром станеться і друга — над російськими окупантами.

Не встиг народ натішитися тріумфу, як в центрі гучного скандалу опинилися члени українського журі — Ірина Федишин, Вадим Лисиця, Андрій Капраль, Андрій Яцків та Лук’ян Галкін. Як не дивно, але представник Польщі отримав від України 0 балів, хоча саме ця країна надає найбільшу підтримку українцям з моменту повномасштабного російського вторгнення.

За словами Федишин, вона й сама була ошелешена результатами голосування, оскільки від себе поставила високу оцінку, однак система дала збій. Вадим Лисиця так само заперечив, що вони не дали найближчому сусіду жодного балу.

Ользі Сумській довелося вибачатися за Ірину Федишин та інших членів журі на Євробаченні-2022
Олексій Суханов засудив Федишин, Лисицю та все українське журі на Євробаченні-2022

Своєю думкою з цього приводу поділився ведучий програми “Говорить Україна” Олексій Суханов:

“Зараз вся країна змушена червоніти. Це суцільний сором. Для кожної української людини в цей нелегкий момент дуже важливо пам’ятати про вдячність”, – висловився Суханов.

Ведучий ток-шоу "Говорить Україна" Олексій Суханов
Олексій Суханов засудив Федишин, Лисицю та все українське журі на Євробаченні-2022

Варто зауважити, що народне голосування дало Польщі максимальні 12 балів, тому українців неабияк обурили результати суддівського оцінювання польського представника.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.