45-річна Камалія у день свого народження розповіла про подарунок від мільярдера Захура: купив для ЗСУ винищувачі

18 квітня 2022-го найбагатша співачка України Камалія святкує свій 45-й день народження. З цієї нагоди її чоловік-мільярдер дозволив дружині розповісти, як він допомагає ЗСУ.

24 лютого росія почала повномасштабну війну проти українського народу, яку Камалія зустріла у себе вдома в Києві.

Незадовго до цього її чоловік Мохаммад Захур, британо-український підприємець пакистанського походження, виїхав з доньками-двійнятами в Лондон, оскільки отримав від британського уряду не одне повідомлення з проханнями покинути територію України через надто нестабільну ситуацію.

Співачка не вірила, що у 21 сторіччі взагалі можлива війна, однак мільярдер був більш збентежений. На сімейній нараді пара вирішила, що Арабелла і Мірабелла поїдуть з татом за кордон, а Камалія залишиться в Києві працювати над концертним номером.

Камалія зібрала речі і покинула Захура після бурхливих розваг на курорті
Чоловік Камалії придбав два винищувачі для української армії

Коли найгірше все ж таки сталося, артистка перебралася в Європу і почала давати благодійні концерти на підтримку України, а від Захура нічого не було чути. Нарешті в день свого 45-річчя Камалія розповіла, чим увесь цей час займається її коханий:

“Захур дав мені зелене світло це розповісти, тому що вони ці питання приховували. Два літаки-винищувачі вони дали Україні і допомагають Україні, але не розголошують”, – зізналася зірка в інтерв’ю для програми “Ранок з Україною“.

Як виглядає будинок Камалії і Захура
Чоловік Камалії придбав два винищувачі для української армії

Крім того, спільними зусиллями зіркове подружжя відправляє на Батьківщину гуманітарну допомогу, медикаменти, харчування, більше мільйона євро вони витратили на будівництво житла для українських біженців у Німеччині.

Схожі статті