Ось чому Олег Винник одружився на Таюне: з’явилися фото юної вокалістки, які роставили все на свої місця

На тлі розмов про таємну дружину Олега Винника у мережі з'явилися кадри юної Квітки Таюне, які точно додадуть фарб до фантазій шанувальників.

Не так давно українським журналістам вдалося дізнатися, що насправді знаменитий український виконавець Олег Винник давно одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко.

Олег Винник сховався разом з Таюне
Ось чому Олег Винник одружився на Таюне

Таку інформацію пресі надали колишні односельчани артиста, які із захопленням розповідали про весілля молодих. Мовляв, одружилися вони дуже рано, познайомилися під час навчання. Їхні села знаходилися поруч, тому побралися вони спочатку вдома в Олега, а потім в Таїсії.

Ось чому Олег Винник одружився на Таюне

На жаль, повелитель вовчиць не ділиться ніякими архівними кадрами. Втім, нещодавно в мережі з’явилися знімки молодої Таюне, які розставили все на свої місця. Бек-вокалістка повелителя вовчиць, як виявилося, була неймовірною красунею. Хоча і зараз не відстає і надає приклад своїм свіжим виглядом та стилем. При погляді на таку, дійсно важко встояти.

Ось чому Олег Винник одружився на Таюне. Архівне фото Таісії Сватко

Також необхідно відзначити, що селяни надали інформацію і про спільного сина зірок. Мовляв, хлопчик Юліан досі проживає у Німеччині, куди пара іммігрувала майже одразу після того, як побралася. На даний момент в Олега Винника у Європі є квартира, а також власна студія звукозапису. Чутки про дружину та сина також раз у раз здійснюються. То виконавець був пійманий папараці під час відпочинку з Юліаном, то Оля Полякова пробовкалася про обручку зірки.

Нагадуємо, що на даний момент невідомо, де знаходиться артист, чим дуже дратує своїх шанувальників.

Схожі статті