Життя продовжується: Алла Мазур, Міка Ньютон та інші знаменитості, які перебороли онкологічне захворювання

Онкологічні захворювання - одна з найбільших проблем сучасності. Щоб дізнатися, хто із зірок переборов цю хворобу та зміг повернутися до звичного життя - читайте далі.

Міка Ньютон

Міка Ньютон пояснила, хто винен у тому, що вона співала тільки російськомовні пісні
Міка Ньютон 

На початку нульових Міка Ньютон була справжньою зіркою – кожна її пісня ставала хітом, вона прикраша окладинки глянцю й навіть встигла стати зіркою Євробачення. Однак після такого взлету артистка раптово зникла зі сцени. Тоді вона вийшла заміж та переїхала до Штатів, через рік після весілля вона дізналася, що в неї рак яєчника. Артистці вдалося перебороти хворобу, лікарі їй говорять навіть про шанс стати мамою.

Яніна Соколова

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Українська телеведуча та журналістка дізналася про свій діагноз у 2018 році. Сім місяців вона приховувала цей факт від аудиторії, проте згодом розкрила правду для публіки. Через хіміотерапію Соколова втратила волосся, вії та брови, однак все рівно продовжувала працювати – щоразу для роботи в кадрі вона вдягала парик, а гримери трудилися з макіяжем, аби ніхто з телеглядачів нічого не помітив. Зараз Яніна повністю поборола хворобу та започаткувала благодійний фонд, який допомагає людям з онкологією.

Алла Мазур

Коли Алла Мазур встигла стати мамою і чому про це мовчав Роберт Опаленик
Алла Мазур

Зірка “Телевізійної служби новин” розповіла про свою хворобу вже коли практично змогла її перебороти. Мазур ретельно приховувала той факт, що в неї онкологія, тож її зізнання неабияк здивувало прихильників. Зараз Алла повернулася до роботи та працює в кадрі вже без звичного каре, а з короткою стрижкою.

Євгенія Власова

Євгенія Власова
Євгенія Власова

Євгенія Власова дізналася про свою хворобу, рак шийки матки, коли їй був 31 рік. Співачка неабияк переживала той період, оскільки вона самостійно вховувала маленьку доньку.У процесі лікування співачка пережила операцію та три складних процес хіміотерапії. Медики радили розпочати й четвертий, але артистка відмовилася через брак сил.

Схожі статті