Леся Нікітюк з тремтінням в голосі зізналася, що стала безробітною і вимушена шукати роботу: ким стане зірка?

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк поскаржилася своїм шанувальникам на те, що залишилася без роботи і тепер вимушена думати про пошук нової.

Новина про війну породила у Лесі Нікітюк ще одну особистість, яка захоплює та змушує долучитися до її непростої справи. 24 лютого зірка взяла себе до рук, створила координаційний центр для волонтерів, організувала харчування для всіх нужденних, а також розпочала шукати домівки для тих, хто залишився без власної оселі.

Необхідно відзначити, що телеведуча не дозволяла собі відпочити ні хвилини, і кожного дня, встигала відвідати їдальню, волонтерів, свою команду, людей, яким допомагала з пошуком житла, тощо.

Леся Нікітюк з тремтінням в голосі зізналася, що стала безробітною і вимушена шукати роботу

Леся Нікітюк з тремтінням в голосі зізналася, що стала безробітною і вимушена шукати роботу. Скріншоти особистої сторінки зірки

І звісно, правда не може приховатися: Леся Іванівна залишилася безробітною, адже усі проекти, у яких вона брала участь суто розважальні і на даний момент є недоречними. Також Леся знімалася у серіалі, який от-от мав вийти на екрани. У зв’язку з цим знаменитість зізналася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що вимушена шукати підробіток.

Леся Нікітюк з тремтінням в голосі зізналася, що стала безробітною і вимушена шукати роботу. Скріншоти особистої сторінки зірки

У зв’язку з досвідом, який Лесі Нікітюк отримала під час війни, вона поділилася думкою, що могла би стати непоганим ріелтором або ветеринаром. Також зірка запитала своїх підписників, ким би вона могла працювати під час війни.

Втім, усі ми добре знаємо, що Леся Нікітюк трохи драматизує, адже досі має можливість вести особистий мікроблог та заробляти гроші з реклами.

Схожі статті