Тестя переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина важко поранили на фронті: частково паралізований і не розмовляє

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина розповіла про свого батька, який виїхав з Польщі на фронт, отримав поранення і тепер знаходиться в лікарні.

Нещодавно дружина Романа Сасанчина Іванна вперше показала підписникам свого батька з лікарняної палати, якому публічно подякувала за те, що пішов боронити Україну і віддав на передовій своє здоров’я заради щасливого майбутнього українців.

Тесть Романа Сасанчина повернувся з фронту паралізованим

Цього разу обраниця співака влаштувала сесію відповідей на питання підписників в Інстаграмі та розповіла, як зараз почувається її тато:

“Тато в тому ж стані, але молю Бога про краще. І прошу вас помолитись за нього та за всіх наших захисників. Тато наш герой! Він міг сидіти в Польщі в безпеці, але приїхав та пішов воювати. Він сказав, що має заради кого іти на війну: “Краще я піду на схід воювати, ніж молоді хлопці, які не служили і на війні вони будуть просто м’ясом”.

Яких саме поранень дістав тесть Романа Сасанчина, невідомо, але наслідки невтішні:

“В тата повністю паралізована права сторона та він не розмовляє! Я, чесно, навіть не знаю, чи він мене пам’ятає. Один раз махав головою, що знає мене, другий раз, що не знає. Це дуже сумно, але вірю та молю про краще”.

Дружина Романа Сасанчина повідомила з лікарні, що їй гіршає
Тестя Романа Сасанчина важко поранили на фронті

Також Іванна дуже вдячна усім небайдужим людям, хто допомагає українським захисникам:

“Я щиро дякую усім волонтерам, які допомагають нашим людям та нашим захисникам! Якби не волонтери, то я не знаю, як би ми знайшли тата і привезли його додому, тому давайте молитись і за наших волонтерів, вони надзвичайно сильні та мужні”.

Тестя Романа Сасанчина важко поранили на фронті
Тестя Романа Сасанчина важко поранили на фронті

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.