Єгор Гордєєв забув про Шовкопляс і пірнув в обійми іншої: від надлишку почуттів відірвав її від землі та заричав

Зірки "Сніданку з 1+1" потішили глядачів ніжними обіймами у прямому ефірі. Хто зумів розчулити тележурналістів та змусити їх проявити стільки емоції?

Ведучі ранкової програми “Сніданок з 1+1” відрізняються від усіх інших колег неймовірним оптимізмом, доброзичливістю та вмінням знаходити спільну мову з будь-яким гостем.

Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв обійнялися і кинули одне на одного недвозначні погляди
Єгор Гордєєв забув про Шовкопляс та пірнув в обійми іншої красуні

Лояльні глядачі шоу впевнені: між партнерами Єгором Гордєєвим та Нелею Шовкопляс точно щось є. Але зірки неодноразово підкреслювали, що вони хороші приятелі та колеги. Міцної дружби, як у Людмили Барбір та Руслана Сенічкін у них немає, але їхня взаємодія все одно залишається неймовірно теплою.

Єгор Гордєєв забув про Шовкопляс та пірнув в обійми іншої красуні

Доказом того, що Єгор може ставитися таким чином не тільки до Нелі стала нещодавня зустріч у прямому ефірі. Гостя програми Ярослава Гресь стало причиною, з якої Єгор втратив контроль над емоціями, пірнув обійми світловолосої красуні, і навіть відірвав її від землі, адже вона була змушена встати на носочки, а після всього цього ще й трошки заричав.

Єгор Гордєєв забув про Шовкопляс та пірнув в обійми іншої красуні. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

Немає сумнівів, що ця зустріч та обійми були неймовірно приємними для Єгора, а з Ярославою його поєднує хороша дружба.

Необхідно відзначити, що свої почуття він приховувати наміру нема і навіть навпаки, оприлюднив ці відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Неля також була дуже приємно вражена появою гостей, але навіть близько не демонструвала подібних емоцій, які охопили завжди скептичного та трохи похмурого Гордєєва.

Схожі статті