Тіна Кароль у екстравагантному образі побажала гарного дня:запалила, так запалила (ФОТО)

Тіна Кароль вміє привертати увагу не лише образами на "Танцях з зірками".

Нещодавно українська співачка Тіна Кароль продемонструвала в мережі знімки з чергової фотосесії.

На знімку зірка позує без одягу, зате в довгих розшитих бісером чорних рукавичках. У підписі під фото Тіна Кароль побажала всім хорошого дня.

Прихильники зірки не залишилися байдужими і наробили компліментів виконавиці. Вони теж побажали співачці гарного дня і назвали її солодкою дівчинкою і красунею.

Це не перший такий знімок відомої зірки української естради. Згодом Тіна Кароль поділилася ще одним знімком, на якому позує в чому мати народила, також побажавши прихильниками таким чином хорошого дня. До того ж, на одному з фан-акаунтів Тіни Кароль у підписі під фото значилося, що світлина приурочена до виходу пісенної трилогії “Знайти своїх”.

Настільки відвертий знімок прихильники співачки точно не оцінили і закидали зірку негативними коментарями і зазначили, що не варто викладати такі світлини.

Остаточно розгнівав фанатів Тіни Кароль останній знімок, на якому співачка позує в ліжку, прикривши одягом лише груди.

У коментарях фанати зірки відверто поцікавилися як до таких фотосесій ставляться батьки співачки та її син Веніамін і чи не соромно їм за таку доньку та маму. Окрім цього фанати попросили Тіну Кароль не виставляти більше такі відверті знімки і нагадали її слова про те, що співачку ніколи не побачать оголеною.

Що ж, далеко не всі кадри відвертих фотосесій варто викладати в мережу. Те, що цінують одні, можуть неоцінити інші. Знімки можна переробити, а от репутацію доведеться довго виправляти.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.