Що відомо про роман Дмитра Гордона і Руслани Писанки: медійник не шкодував шикарних букетів та уваги (ВІДЕО)

Життя зірок - цікаве й непередбачуване. Часто у романах з колегами зізнаються ті, кого вважали зразковими сім'янинами. Невже така сама історія торкнулася і Руслану Писанку з Дмитром Гордоном?

Дмитро Гордон і Руслана Писанка на віки вписали свої імена в історію української журналістики. Зірки прославилися не лише хистом влучно подавати інформацію, а й своїм різнобічним характером.

Якщо тендітна ведуча обожнює грати ролі у кіно, театрі, то популярний інтерв’юер – небайдужий до музики.

Що об’єднало Руслану Писанку і Дмитра Гордона?

Зірки добре знайомі один з одним. Так вийшло, що у 2004 році знаменитості проводили багато часу разом. Знімалися у кліпі “А ми удвох”.

Що відомо про роман Дмитра Гордона і Руслани Писанки

За сюжетом у Руслану, яка постала в образі білявки, закохався Дмитро. Він постає перед глядачем у ролі маститого бізнесмена, який намагається причарувати майбутню обраницю елітними машинами та навіть привозить їй величезний букет троянд. Щоправда, горда Писанка таких залицянь не оцінила.

Відомо, що поза творчістю, у кожного із знаменитостей є щасливе родинне життя. Гордон одружився з красунею Олесею Бацман. У 2012 році у Дмитра народилася донька Санта, у 2016-му Аліса, а у 2019 – Ліана.

Руслана Писанка своє щастя знайшла у мережі. Там вона познайомилася з бізнесменом Ігорем Ісаковим. Шлюб пара уклала у 2012 році. Спільних дітей немає у подружжя, але знаменитості ні про що не шкодують, адже впевнені, що у Всевишнього – свої замисли.

Нагадаємо, що телезірка знайома з сином обранця від першого шлюбу. До хлопця ставиться добре, з повагою.

Схожі статті