Тоня Матвієнко показала зарослого Мірзояна та привітала його з 44-річчям в розлуці: “Туга за тобою неймовірна”

Першою з 44-річчям Арсена Мірзояна привітала його зіркова дружина Тоня Матвієнко, яка не приховує туги за коханим через розлуку. Зять Ніни Матвієнко зараз на службі.

20 травня 2022-го своє 44-річчя святкує відомий виконавець Арсен Мірзоян. Цього року в такий особливий день артист перебуває в розлуці з улюбленими дівчатами — дружиною Тонею і донькою Ніною.

Зіркове сімейство розлучила війна — на другий день Матвієнко забрала спадкоємиць і виїхала за кордон. Старша Уляна рушила до Німеччини, а вони з молодшою — до Португалії. Співачка зупинилася у куми.

Тоня Матвієнко вперше з початку війни показала Арсена Мірзояна, який захищає Україну
Тоня Матвієнко показала зарослого Мірзояна та привітала його з днем народження

Арсен же залишився в Україні та пішов на службу, щоправда, невідомо чи в тероборону, чи в ЗСУ. Антоніна не приховує — найважчим за ці місяці для неї було відпустити коханого. У своєму привітанні для нього артистка вкотре підкреслила, що їй дуже не вистачає його поряд:

“З днем народження! Арсене, живи, люби, пиши… Страшна розлука, туга за тобою неймовірна…”, – підписала листівку Матвієнко, зізналася чоловіку в коханні та додала до публікації фото з іменинником.

Мірзоян у коментарях відповів дружині, що кохає її, а шанувальники доєдналися до поздоровлень:

  • “З днем народження! Миру, здоров’я і нових перемог!”;
  • “Миру бути! Щастя всім! Бережи вас Боже, Арсен. З днем народження!”;
  • “Мої вітання! Міцного здоров’я, благополуччя та наснаги. Хай здійсняться всі мрії та бажаня і успіх супроводжує повсюди… Миру та любові”.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян познайомилися на проєкті “Голос країни”. Кілька років поспіль між музикантами зав’язались романтичні стосунки, які переросли у міцний шлюб. Весілля пара зіграла у 2017-му вже після народження спільної доньки Ніни, названої на честь знаменитої бабусі.

spot_img

Схожі статті