Алан Бадоєв втратив свою маму Антоніну Іванівну: “З тобою назавжди йде дитинство”

Відомий український продюсер та кліпмейкер Алан Бадоєв поділився з шанувальниками у соцмережах сумною новиною — померла його мама Антоніна Іванівна.

20 квітня 2022 року в родині Алана Бадоєва сталося горе — померла його мама. Про це клімпейкер повідомив у своєму Інстаграмі, розмістивши чорно-біле фото з портретом рідненької, а також ще кількома щасливими кадрами з Антоніною Іванівною, та написав щемливе звернення:

“Мамуля пішла… Бадоєва Антоніна Іванівна. Для всіх близьких Тонечка. Я приймаю це і всім серцем дякую за безмежне кохання, яке подарувала, якому навчила. Мамочка, ти була сильна, смілива, віддана, вродлива і душею, і тілом жінка”.

У Алана Бадоєва померла мама
У Алана Бадоєва померла мама

Алан зізнався, що в його голові зараз звучить голос мами — як вона будила його до школи, як кликала обідати з вікна сьомого поверху, як заспокоювала, як співала колискові.

“Прошу, оберігай нас і приходь у важкі хвилини хоч дощем, хоч квіткою, що розпустилася під снігом. Я пам’ятатиму тебе завжди і дуже постараюся не відвести, ти в кожній моїй клітинці, з тобою назавжди йде дитинство”, – написав Бадоєв і наостанок подякував мамі за подароване життя.

У коментарях свої співчуття Алану висловили не лише фанати, а й безліч зіркових друзів — Джамала, Світлана Лобода, Потап, Соня Плакидюк, Неля Шовкопляс, Даша Астаф’єка, Міша Романова, гурт KAZKA.

Нагадаємо, Бадоєв народився у Північній Осетії в місті Беслан, але його дитинство пройшло в Горлівці Донецької області, куди батьки переїхали, коли Алан був ще маленький. За національністю кліпмейкер осетин.

Схожі статті