|
20.05.2022 23:12

“Люблю і хочу”: Надя Дорофєєва після розлучення з Володимиром Дантесом розкрила реальні почуття до Позитива

Пару Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса обожнювали мільйони українських шанувальників – молоді та талановиті артисти закохували в себе, демонструючи своє яскраве сімейне життя. Фанати з нетерпінням чекали новину про поповнення у зірковій родині, “видивляючись” вагітний животик Дорофєєвої на кожному новому фото, однак у березні Надя та Володимир засмутили новиною про розлучення. Причини такого рішення молоді співаки не назвали, однак незабаром користувачі мережі почали підозрювати, що у виконавиці з’явився новий молодий чоловік.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес

Першим “кандидатом” на серце Наді автоматично став Олексій Завгородній, відомий під псевдонімом Позитив. Дорофєєва багато років співала разом із ним у гурту “Время и Стекло”, тож цю пару “сватали” вже давно. Самі артисти жодного разу не давали жодних натяків про роман між ними, однак цей факт ніколи не зупиняв домислів фанатів.

Сам Позитив рік тому заявив про розлучення зі своєю дружиною Анною Андрійчук, з якою був разом 15 років. Зі своєю екс-колегою він і досі підпримує теплі дружні відносини. Сама Надя нещодавно привітала Позитива з днем народження, заявивши, що він для неї дуже дорога людина.

“Сьогодні твій день. Дорогий мій. Талановита, дорога людина. Як багато всього ми пройшли разом. Спасибі тобі за все. Люблю тебе і хочу, щоб ти був щасливим. Давайте засипемо Льошку привітаннями”, – написала Дорофєєва.

Надя Дорофєєва привітала Позитива з днем народження

Зазначимо, що Олексій Завгородній 19 травня відсвяткував свій 33 день народження. Зараз музикант працює разом з Потапом у гурті “Мозгі”, а також пробує себе у сольній кар’єрі.