Куди зник коханий Аліни Гросу, росіянин Роман Полянський: поки співачка рятує переселенців, актор переховується

Аліна Гросу та Роман Полянський заявили про свій роман два роки тому. Однак зараз пара практично не з'являється на публіці та не коментує свої стосунки.

Співачка Аліна Гросу від початку повномасштабної війни росії проти України активно зайнялася волонтерством. Зараз артистка встигає приймати переселенців з усієї України в себе вдома, самостійно облаштовуючи спальні місця для них, паралельно виконавиця готує для людей їжу, закриває тушонку для бійців, а також випускає нові патріотичні пісні, щоб поширювати в маси україномовний контент.

Сама артистка увесь цей час, з лютого місяця, знаходиться у рідних Чернівцях, де проживають її батьки. Усю свою волонтерську діяльність вона розгорнула вдома й зараз тимчасово не планує повертатися до Києва.

Аліна Гросу щодня волонтерить
Аліна Гросу щодня волонтерить

Прихильники Аліни захоплюються її патріотизмом та любов’ю до роботи, тож щодня залишають у соціальних мережах безліч компліментів і приємних слів. Однак більшість з них цікавить інше питання – куди подівся коханий Гросу, актор Роман Полянський.

Раніше обраниць артистки чи не щодня з’являвся у її особистому блозі, а на початку року пара разом провела відпустку в українських Карпатах, а також закохані встигли разом знятися в фільмі для каналу “Україна”. Однак зараз актор практично зник з життя Аліни, а вона сама ігнорує будь-які питання про нього зі сторони користувачів мережі.

Скріншот з Instagram Аліни Гросу
Скріншот з Instagram Аліни Гросу

Зазначимо, що Роман Полянський – росіянин, тож прихильники артистки припускають, що між молодими людьми міг стати конфлікт на фоні ситуації в Україні. Сам Полянський наразі зробив усі свої соціальні мережі приватними та не веде онлайн-життя, залишивши особистий блог. Чи залишають Роман та Аліна разом наразі невідомо.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Схожі статті