“У наших стосунках тріщина”: Оля Цибульська вийшла на зв’язок з київської квартири і розповіла про складний період

Українська співачка Ольга Цибульська заявила в особистому блозі, що в неї зараз непростий період, який вона заїдає. Що сталося у житті співачки - читайте далі.

Співачка Ольга Цибульська довгий час приховує від своїх шанувальників будь-які подробиці особистого життя. Вже довгий час артистка заміжня та виховує семирічнго сина Нестора. Однак чоловікові виконавиці, не зважаючи на публічне життя дружини, вдається усі ці роки зберігати таємничість. Його особистість знають лише найближчі друзі Ольги. Сама співачка розповідала лише, що вони познайомилися ще у шкільні роки й між ними дійсно справжнє кохання.

Через таку загадковість артистки деякі шанувальники “приписували” їй роман з колегою по сцені Михайлом Хомою, відомим як Дзідзьо. На подібні домисли Цибульська дуже ображається, адже вважає Михайла хорошим другом, однак вона віддана своєму чоловікові.

Ольга Цибульська та Михайло Хома
Ольга Цибульська та Михайло Хома

Окрім Дзідзьо, Ольга має ще одну близьку подругу – свою піар-директорку Маргариту. З нею співачка спілкується не лише з робочих питань, а й проводить вільний час. Так Цибульська в особистому блозі показала, як вони разом з Марго їдять торт.

Оля у жартівливій формі запитала піар-директорку, чому вона зараз так багато їсть, на що та відповіла, що не знає. На це Цибульська скала, що в неї з Маргаритою зараз “тріщина у стосунках”.

Оля Цибульська посварилася з директоркою
Оля Цибульська посварилася з директоркою

Також у кадрі з’явилася і сама Оля. Вона виглядала по-домашньому: була у старенькому халаті, з трохи скуйовдженим волоссям. Артистка їла торт та сказала, що ставить цьому десерту 10 балів. А також жартівливо додала, що не тримає зла на помічницю, яка не контролює, скільки вона їсть:

“Я нікого не засуджую. Ставлю цьому торту 10 балів”, – заявила Цибульська.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.