Ірина Федишин публічно поскандалила з Поляковою та Приходько: “За твою невихованість та нетолерантність”

Відома українська співачка Ірина Федишин не готова визнавати свої помилки, але натомість не припиняє скандалити в мережі. Усі деталі в статті.

Нещодавно Ірина Федишин потрапила одразу в декілька скандалів, останній з яких пов’язаний з нетерпимістю до ЛГБТ. Зірку одразу ж поквапилися розкритикувати Монро, Оля Полякова, Анастасія Приходько та MELOVIN. Ірина наважилася відповісти усім вище перерахованими артистам, окрім травесті-діви.

Ірина Федишин публічно поскандалила з Поляковою та Приходько

Ірина Федишин публічно поскандалила з Поляковою та Приходько. Скріншоти особистої сторінки зірки

Ірина довго не мовчала і знайшла, що відповісти артистам. Вона розкритикувала Олю Полякову за її кокошник, Анастасію Приходько за виступ на Євробаченні від російської федерації, а MELOVINа просто посварила за невихованість.

“Настя, патріотизм – це любити свою батьківщину завжди, а не лише сьогодні швиденько перевзутуватись”, – звернулася Ірина Федишин на адресу своєї колеги Анастасії Приходько.

Щодо Полякової Федишин також не мовчала. Вона показала стару фотографію зірки у кокошнику та нову у вишиванці.

“А тепер так. Оля, але краще пізно, ніж ніколи”, – написала Ірина.

Співак Melovin також потрапив “під роздачу”.

“Меловін, гарні в тебе пісні. Але за твою невихованість та не толерантність – “0” балів”, – резюмувала зірка.

Варто відзначити, що не так давно MELOVIN зробив камінг аут, тому його обурення вельми зрозуміле, адже Ірина Федишин буквально обізвала його грішником.

Нагадуємо, що Олексій Суханов також не мовчав і заявив, що подібні висловлювання Україні, яка на даний момент хвалиться своєю демократичністю, це просто нонсенс. Адже Федишин сама не зрозуміла, як дуже сильно образила людей нетрадиційної орієнтації, що власне і створило нову хвилю хейту у її адресу.

Схожі статті