Розлучення, як величезна пляма на репутації: Вакарчук, Узелков, Дзідзьо та інші зірки, які зганьбилися через розрив

Останнім часом зіркові розлучення супроводжуються гучними скандалами. Цілком імовірно, що це пов'язано з популярністю соціальних мереж, де можна висказати усе, що накопичилося.

Далеко не всім українським зіркам вдалося розлучитися без скандалу, а для деяких стало величезною плямою на їхньої репутації.

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук
Розлучення, як величезна пляма на репутації

Після новини про розлучення Святослава Вакарчука з’яволася ще одне повідомлення: він вперше став батьком. Дитину йому народила коханка, яка не живе публічним життям і ховається від преси. Фантазії фанаток про вірність та одвічну закоханість у свою дружину виявилися лише фантазіями. У Святослава була інша.

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук показав, що тепер завжди возить із собою в машині
Розлучення, як величезна пляма на репутації

Після того, як Володимир Остапчук повідомив про своє розлучення, його дружина Олена Войченко дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла про його численні зради, негідне ставлення до дітей, незацікавленість у їхньому вихованні та підлу невірність під час корпоративів.

Дзідзьо

Дзідзьо не зміг виїхати до 60-річної мами в Португалію через війну
Розлучення, як величезна пляма на репутації

Родина Дзідзьо здавалася зразковою, але це було лише першим враженням. Перед розлученням його колишня дружина Ярослава дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла про те, що чоловік не давав їй будувати кар’єру і навіть не хотів спільної дитини, хоча вона мріяла стати матір’ю.

В’ячеслав Узелков

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков
Розлучення, як величезна пляма на репутації

Одразу після розлучення Марина Боржемська зізналася, що шлюб з В’ячеславом Узелковим не був схожим на казку. Чоловік відверто ображав її і робив речі, які негідні жодної людини, яка себе поважає. Навіть діти спортсмени не хотіли з ним розмовляти, але В’ячеслав був впевнений, що це мама робить усе можливе, щоб його спадкоємці від нього віддалилися.

Схожі статті