Олег Винник планує повернутися до Німеччини, де росте його син: коли повелитель вовчиць має покинути Україну?

Стало відомо, що знаменитий український виконавець Олег Винник незабаром рушить до Німеччини. Які плани у повелителя вовчиць, дізнайтеся в наші статті.

Відомий український виконавець Олег Винник спочатку став знаменитим у Німеччині і лише після європейського тріумфу повернувся додому, де почав влаштовувати творчу кар’єру. Журналісти вже давно дізналися, що у артиста є син Юліан, який залишився жити у Берліні, там же Олег має квартиру та студію звукозапису.

Олег Винник планує повернутися до Німеччини, де росте його син

Про державу, яка подарувала йому смак популярності Олег ніколи не забуває. Наприклад, нещодавно стало відомо, що повелитель вовчиць планував повернутися туди восени 2022-го.

Олег Винник планує повернутися до Німеччини, де росте його син

На щастя, поїздка хоча і тривала, але не мала завершитися переїздом. Знаменитість анонсував концертний тур Європою, який включає в себе і німецькі міста. Необхідно відзначити, що попри війну в Україні він не скасував концертів, і є можливість придбати квитки навіть зараз.

Олег Винник планує повернутися до Німеччини, де росте його син

Також необхідно відзначити той факт, що шанувальники артиста підозрюють його у втечі до Європи. Втім, така можливість виключена, адже повелитель вовчиць до 24 лютого мав давати концерти на території України і просто фізично не мав часу втекти перед війною.

Що ж стосується способу, яким не знехтувало сімейство Ротару, навряд Олег би пішов на такий ризик. Імовірніше за все на даний момент Винник знаходиться на заході України. Тим паче, що свій від’їзд до Європи він публічно спростував. Чому зірка не показує свого місцеположення для фанатів залишається загадкою. Можливо це пов’язано з непублічністю його сім’ї.

spot_img

Схожі статті