Після зради чоловіка-росіянина Ірина Білик заборонила російським артистам співати пісні, які вона написала

Відома українська співачка Ірина Білик заявила, що не хоче, щоб російські виконавці співали пісні, які вона написала. Усі деталі дізнайтеся в наші статті.

Знаменитій українській виконавці Ірині Білик довелося пройти через ряд розчарувань під час війни. Співачка неодноразово зізнавалася, що друзі з російської федерації відверто не захотіли її підтримувати, а екс-чоловік, який здавалося спершу був з нею, зрадив.

Так, нещодавно артистка розповіла, що Аслан Ахмадов, виявляється, не ховається в Азербайджані, а дає концерти в Москві. Ірина розлучена через те, що її обманули.

Ірина Білик заборонила російським артистам співати пісні, які вона написала

Ірина Білик пояснила, чому насправді досі не повернулася додому в Київ
Ірина Білик заборонила російським артистам співати пісні, які вона написала

Однак, нещодавно вона дала велике інтерв’ю, в якому розповіла, як ставиться до російських виконавців, які підтримали дії володимира путіна, а також лагідно заборонила їм виконувати свої пісні.

“Я хотіла б сказати всім, хто з задоволенням співає мої пісні на великих сценах у Росії: припиніть це робити. Ці пісні більше не принесуть вам успіху та удачі. Раніше вони були вашими талісманами та запорукою любові глядачів. Але сьогодні ця зброя, спрямована проти вас. І відплата обов’язково вас наздожене”, – цитує зірку видання Сьогодні.

Нагадуємо, що не так давно Ірина Білик особисто зверталася до Філіпа Кіркорова після його спроби захистити Віктора Медведчука та Оксану Марченко.

Ірина Білик з Філіпом Кіркоровим
Ірина Білик заборонила російським артистам співати пісні, які вона написала

Ірина закликала його більше ніколи не виконувати її пісні, що він раніше робив з великим задоволенням, адже він не має ніякого морального права робити це після того, як залишив свою подругу та колегу у найважчі для неї часи.

Схожі статті