52-річна Ірина Білик втратила члена родини: не стало свекра української поп-діви. Чи поїде на прощання співачка?

Популярна співачка Ірина Білик була кілька разів заміжньою. Одним з найяскравіших був її шлюб з Асланом Ахмадовим. Нині у їхні стосунки прийшла чорна година.

Неймовірна артистка Ірина Білик завжди була у центрі уваги чоловіків. Останні її серйозні стосунки з Асланом Ахмадовим стали одними з найяскравіших. По-перше, фанатів цікавило чому зірка вирішила віддати своє серце обранцю, який є молодшим за неї, а, по-друге, не лишила нікого байдужим і новина про те, що спільна дитина подружжя народилася від сурогатної матері.

 Ірина Білик втратила члена родини: не стало свекра української поп-діви
Ірина Білик втратила члена родини: не стало свекра української поп-діви

Втім, нині Аслану та Ірині не до цього. Виявляється, сьогодні не стало батька Ахмадова і свекра Білик. Співачка поки не висловилася стосовно втрати публічно, а ось татко її сина Табріза просто у розпачі. Чоловік написав неймовірно ліричну публікацію, аби вшанувати пам’ять рідної людини:

“Життя таке коротке – як часто мені доводилося це чути від різних людей, я й сам це помічав, але особливо гостро це відчуваєш, коли хтось із близьких йде. Сьогодні не стало тата. Ця сумна новина не застала зненацька, я знав, що це незабаром станеться і був готовий до неї.
Яке коротке життя – перше, про що подумав сумно я.
Прощавай, тату”

Нагадаємо, що Аслан Ахмадов та Ірина Білик офіційно більше не мають шлюбу. Співачка розлучилася з обранцем. Про це стало відомо у квітні 2021 року. Знаменитість не приховувала свого розпачу, адже їй самій випало виховувати маленького синочка. Дитина народилася у 2015-му. Його батьки і нині живуть у різних країнах, здебільшого спілкуючись онлайн.

Схожі статті