37-річна Тіна Кароль вперше розповіла правду про свекруху, яка сама лишилася у Києві у непростий час: посварилися?

Неймовірна Тіна Кароль вперше розповіла про свої справжні стосунки з мамою Євгена Огіра. Виявляється, не все так просто було у родинному житті поп-діви.

Вже багато років минуло з того часу, як цю землю полишив чоловік Тіни Кароль – Євген Огір. Втім, цікавість фанатів до особистого життя поп-діви та її стосунків зі свекрухою не вщухає. Ну дуже мало ділилася враженнями від спілкування з мамою обранця співачка раніше.

Які стосунки у Тіни Кароль та Раїси Огір?

Ще за життя Євгена, зірка не приховувала, що спершу вона не знала, як правильно поводитися зі свекрухою. Вона навіть посварила її за домашні страви. Та згодом жінки стали дуже рідними одна одній.

Євген Огір мав дітей і таємну дружину
Євген Огір і Тіна Кароль

Раїса Петрівна, так звати матір Огіра, навіть активно підключилася до ведення господарства яскравої зірки. Готувала їй улюблені страви та смаколики. Проте, проживали вже тоді рідні не разом. У лютому 2022 року взагалі Кароль полишила Україну сама.

А вже у 2014 році їх вже разом не бачили. Видання Vesti.ua зазначало, що свекруху Тіни Кароль побачили біля могили сина та чоловіка. Вона принесла скромні квіти, але появи поп-діви так і не дочекалася. Пізніше у мережі спливала також інформація про те, що жінки нарізно відвідують своїх рідних на Берковецькому кладовищі.

Як виглядає пам’ятник на могилі Євгена Огіра від Тіни Кароль

Нагадаємо, що Тіна Кароль та Євген Огір побралися у 2008 році. Чоловік відбудував під Києвом справжній палац для коханої. Проте, хвороба підкосила його. Онкологія, проблеми зі шлунком не дали йому побачити ні потужного становлення обраниці, як співачки, ні підрослого сина Веніаміна.

Схожі статті