Як виглядає перша дружина Мірзояна Арсена Романовича: втік до 41-річної Тоні Матвієнко від матері своїх синів

Особисте життя Арсена Мірзояна було однією з найобговорюваніших тем публікою після його роману з Тонею Матвієнко, адже до співачки він пішов з родини, де мав двох дітей і дружину.

Арсен Мірзоян – український співак, який здобув популярність після участі в шоу “Голос країни”, де також вперше гучно про себе заявила донька народної артистки Ніни Матвієнко Тоня.

Спершу Арсен Антоніну не вподобав, бо вона з ним не привіталася, коли зайшла на студію звукозапису, та згодом музиканти порозумілися і дуже здружилися. Майбутня пара дуже підтримувала одне одного в боротьбі за перемогу в проєкті, а після нього вони поїхали у спільний гастрольний тур Україною. Саме в той момент з дружніх їхні почуття переросли у дещо значно більше.

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна
Як виглядає перша дружина Мірзояна Арсена Романовича

На заваді стало сімейне положення Мірзояна – він був одружений і мав дітей. Саме через це його роман з Тонею почався не одразу – співак дав собі час на роздуми, чи варто кидати родину заради нового кохання. В одному зі своїх інтерв’ю Арсен зізнався, що майже рік жив з цими думками і зрештою вирішив себе не обманювати.

Його майбутня теща Ніна Митрофанівна була проти цих стосунків доньки та намагалася м’яко відвести Антоніну від захоплення одруженим. Як ви вже здогадалися, у неї нічого не вийшло – зіркова пара щаслива у шлюбі і виховує спільну дитину.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна

Жінкою, яка підкорила серце Мірзояна до Матвієнко стала запоріжчанка Анна – яскрава красуня з бездонними очима.

Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і Тонею Матвієнко
Як виглядає перша дружина Мірзояна Арсена Романовича

В сім’ї народилося двоє дітей – сини Влад і Артем. Після розлучення хлопці залишилися жити з мамою, але тато не зник з їхнього життя і навіть бере їх у відпустки зі своєю новою родиною.

Сини Арсена Мірзояна від першого шлюбу

Перша дружина Арсена, судячи з її соціальних мереж, вдруге заміж не виходила.

Схожі статті