31-річна MARUV заборонила українцям дивитися її фото: “Недоступно у вашому регіоні”. Чому пішла на такий крок?

Співачка MARUV давно опинилася у центрі фанатських дискусій через виступи у росії. Після подій 24 лютого, артистка обмежила всі контакти з прихильниками та медіа.

Популярна зірка MARUV свого часу стала відкриттям української музики. Вона обрала нестандартний стиль, фішкою якого була провокація. Разом із цим до артистки у публіки з’явилося багато запитань, адже після свого тріумфу, вона направила енергію на підкорення не української, а скоріше російської публіки.

Підігрівала і без того скандальні новини про себе співачка ще й заявами про своє бачення нашого шоу-бізнесу. Однією з перших не витримала таких заяв Катерина Осадча, яка жорстко наголосила на тому, що Анну Корсун (таке справжнє ім’я MARUV) слід взагалі лишити українського громадянства:

Сама ж MARUV утрималася від будь-яких коментарів у бік зміни паспорту. Втім, нещодавно з’ясувалося, що вона й взагалі приховала свій профіль в Інстаграмі від користувачів зі своєї Батьківщини.

Якщо просто так зайти у додаток, то на сторінці зірки буде майоріти напис:

“Цей профіль недоступно у вашому регіоні”

Втім, якщо скористатися VPN, відкриваються всі світлини Анни. Щоправда, після 25 лютого вона і з росіянами перестала ділитися новинами.

31-річна MARUV заборонила українцям дивитися її фото

Нагадаємо, Анна Корсун – уродженка Павлограду, що на Дніпропетровщині. У 2014 році взяла участь у проєкті “Голос країни”, де її тренером був Сергій Лазарєв. Згодом почала сольну роботу. У 2019 році пройшла відбір на пісенний конкурс “Євробачення”, проте, добровільно відмовилася туди поїхати. 15 лютого 2022-го оголосила про свою вагітність.

Схожі статті