Наталія Могилевська в новій пісні запівала про те, де, як та з ким переживає війну: “Дуже багато випало на долю”

Народна артистка України Наталія Могилевська поділилася з підписниками в мережі емоційним зверненням, на яке її надихнули важкі реалії сьогодення.

З початком повномасштабної війни в Україні Наталія Могилевська не стала тікати за кордон, маючи можливість перечекати неспокійні часи в комфорті та безпеці. Вона залишилася вдома в Києві, де робить все, щоб підняти бойовий дух співвітчизників.

Не забуває артистка ділитися і радісними новинами — не так давно вона повідомила, що її вагітна сестра, яка жила з нею в перші тижні бомбардування столиці, народила українського богатиря.

Наталія Могилевська розповіла, що готується стати матір'ю
Наталія Могилевська в новій пісні запівала про те, де, як та з ким переживає війну

А цього разу у себе в Інстаграмі Могилевська поділилася щемливими кадрами з нового кліпу на пісню “Я вдома” та у підписі розповіла про свої особисті емоції від війни:

“Я вдома, попри біль і втому… В день Києва… Прем’єра… Як з перших днів життя, так і з перших днів війни, я була з тобою, мій Київ, співала у метро, везла їжу та ліки, підтримувала поранених, готувала захисні комплекти для військових… Ти незламний, мій Києв! Нас тисячі твоїх дітей були з тобою весь цей час. “Ми будем стояти , і нас не зламати”. Ми зможемо все пережити, ми обов’язково побачимо парад Перемоги на твоєму Хрещатику!Дуже багато випало на долю Української жінки! Сльози, смерть, невимовний біль, прийняття дуже не простих рішень. “Діва Марія — звичайна жінка з України”. Я вдома. Чекайте на прем’єру!”.

Шанувальники у коментарях подякували Наталії за її творчість і вже не можуть дочекатися прем’єри:

  • “Так сильно. Так проникливо — так по-справжньому. Дякую”;
  • “Дякуємо за ваш талант та за ваше щире серце”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.