Олег Винник взяв у дружини справжню квітку: як виглядали суперниці Таюне, як мали шанси стати Головною вовчицею

Олег Винник і Таюне - надзвичайні музиканти. Вони створили унікальний тандем, де кожен може розкритися максимально. Втім, як виявилося, їх поєднують не лише робочі стосунки.

Багато років фанати намагаються розгадати таємницю відносин Олега Винника і Таїсії Сватко. Тривалий час вважалося, що зірки просто мають симпатію один до одного, проте, у мережі з’ясували, що все ж таки музиканти – пара.

Відомо, що познайомилися артисти ще за часів студентства. Вони навчалися в одному закладі, у Канев. У мережу потрапили унікальні знимки молодих років Олега і Таїсії. Вже тоді співачка вирізнялася вродою на фоні інших дівчат. Винник не зміг встояти перед неймовірно красивою та ніжною білявкою. Що ж, недарма її прозвали Квіткою Таюне навіть і фанати.

Ось чому Олег Винник одружився на Таюне. Архівні фото Таісії Сватко

Цікаво, що зараз знаменитість носить пряме волосся, хоча видно, що від природи воно у неї – кучеряве.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі
Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі

У мережі також підмітили, що співаки мають між собою спільні риси у зовнішності. Езотерики вірять, що така природна аномалія буває, коли на енергетичному рівні чоловік та дружина повністю сумісні, або прожили бік о бік не один десяток років.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі
Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі

Також на різних фан-сторінках неодноразово зазначали, що Олег і Таїсія дуже добре потоваришували з родичами один одного. Це й не дивно, адже співачка давно зарекомендувала себе, як покладиста і позитивна жінка.

Втім, попри ці архівні відкриття, фанатам цієї зіркової пари слід розвінчати ще одну таємницю. І стосується вона спільних дітей потенційного подружжя.

Нагадаємо, що 2020 році випадково знайшлися світлини 17-річного спортсмена з Німеччини – Юліана Винника. Його одразу охрестили сином Головного вовка країни, але сам артист не дав з цього приводу жодного коментаря.

Схожі статті