Переможець Холостячки Еллерт розповів, як через донецьку прописку йому важко зняти житло: “Вірю в силу бумеранга”

Колишній обранець знаменитої української акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів, як йому важко зняти житло через донецьку прописку.

Олександр Еллерт активно веде сторінку в Інстаграмі, де ділиться не лише новинами з життя, а й своїми роздумами і спостереженнями. Цього разу переможець “Холостячки” написав пост “мовою окупанта”, піднявши важливу проблему сьогодення:

“Я українець, виріс в Донецькій області в російськомовній родині. І все своє життя я обожнював рідні краї та простори. Але пост трохи не про це… А про те, як в 14 році мені довелося поїхати звідти і про те, як було важко знайти житло тільки тому, що у мене була донецька прописка. Всіх, у кого була така прописка, чекав квест. А зараз в 2022 я спостерігаю жахливу паралель. Війна, страшна, геноцид. Люди тікають на західну Україну, де на 200% підняли оренду житла свої ж… Своїм єе… На оренду житла тем, хто втратив усе… На 200%… Високомаржинально”, – пише Еллерт.

Крім того, Олександр нагадав, як його критикують за мову:

“І ось ми зустрічаємося зі своїми, хто звинувачує і усіляко давить своїх же за мову… Зі своїми, хто стоїть в повному обмундируванні, в найновішій амуніції в закарпатському ТРО, зауважте, ТРО, не ЗСУ, серед ялинок… В наколінниках з думками, що йому потрібен ще й вертоліт… Зі своїми, які не хочуть допомагати по-людськи, а будують бізнес на долях своїх же… Мораль цієї басні така: ми переможемо, якщо кожен зуміє роздивитися в собі людину, а не п***раса!”.

Підписники підтримали Еллерта у коментарях:

  • “Дуже шкода це визнавати, але так і є… Кому війна, а кому мама рідна. Я сама уродженка Ужгорода, і мені дуже соромно за своїх земляків, які зараз наживаються на людському горі. Є, звичайно, і багато хороших людей, які безкоштовно прийняли у себе біженців зі Сходу, але таких людей дуже мало… Ну нічого, вірю в силу бумеранга… А поки чекаємо нашої перемоги!”;
  • “Сашко, респект, кожне слово в точку. А скільки військових російськомовних загинуло за нашу Україну, це нікого не бентежить?”;
  • “Не всі так роблять, дуже багато людей і безкоштовно надають житло і всі необхідні речі! А такі, які хочуть нажитись, завжди були, є і будуть!”.

Схожі статті