Дружина Юрія Горбунова Катя Осадча показала фото, зроблене вранці 24 лютого: “Під нашим парканом спрацювало ППО”

Відома українська телеведуча та дружина Юрія Горбунова Катя Осадча вперше показала фото, яке зробила вранці 24 лютого, коли росія повномасштабно вторглася на територію України.

Юрій Горбунов і Каті Осадча 24 лютого прокинулися від гучних вибухів, які лунали навколо — так само як і мільйони українців. Цей день у зіркової пари пройшов наче в тумані, але спогади закарбувалися на все життя.

У себе в Інстаграмі телеведуча виклала фото, зроблене о дев’ятій ранку 24.02 та написала:

“Я не знаю, чому вирішила зробити фото в магазині, напевно, щоб запам’ятати хронологію подій цього страшного ранку… Ми прокинулися о 4:30 від того, що за нашим парканом спрацювало ППО (вже можу писати, там його більше немає). Напередодні повернулися з прем’єри “Великої прогулянки”. Ми спокійно звично вляглися спати з планами на ранок… Як і всі ми…”.

Катя Осадча показала фото, зроблене вранці 24 лютого

Катерина не приховує — вони були настільки розгублені, що зовсім не розуміли, як діяти і що робити:

“Як і всі з перших вибухів — не розуміння дій. Складати валізи, бігти за продуктами чи кудись їхати. В паніці робили все — і купували продукти, що потім привезли до батьків, і збирали валізи з мінімумом речей на всіх, щоб помістилися в багажник, і виїжджали, спочатку до батьків неподалік, там здавалося безпечніше… А потім був довгий шлях на захід України з двома маленькими дітьми і візком на колінах, адже він не помістився в багажник, так і їхали всі 19 годин… Ми не були готові до такого підступного вторгнення дурного сусіда. І до сих пір не віримо, що все це відбувається з нами…”.

Схожі статті