Оля Полякова перенесла концерт: конфлікт з Максимом Степановим не зійшов з рук

Співачка Оля Полякова прийняла рішення перенести концерт у Києві.

Схоже останній концерт, організований на початку жовтня у Харкові, не пройшов для артистки без наслідків. Зокрема, олії у вогонь додав і конфлікт між співачкою та міністром охорони здоров’я Максимом Степановим. Після концерту у Харкові міністр попереджав зірку про наслідки такого вчинку.

На своїй сторінці у мережі Instagram Оля Полякова попередила про перенесений концерт, який мав відбутися 26 жовтня у київському Палаці Спорту. Вона з жалем написала, що тільки-но отримали офіційні документи і дозволи на проведення концерту, але шоу доведеться відкласти через хворобу і погане самопочуття деяких членів команди і технічної групи.

Під дописом прихильники Олі Полякової бажали їй та команді швидкого одужання. Дехто розсердився на артистку за концерти під час пандемії і порадив нарешті почати думати про інших,  а не лише про себе.Шанувальники зірки намагалися заступитися за неї, але цим лише ще більше розсердили тих. хто був проти проведення концертів.

Сама Оля Полякова зауважує, що теж погано почувається. але не втрачає надії на те, що це просто застуда і теж піде здавати повторний тест. Попередній, який співачка здавала три дні тому, показав негативний результат.

Оля Полякова домовилася з організаторами про переніс концерту на невизначений термін і попросила фанатів не здавати квитки, адже воніи діятимуть на нову дату.

“Королева ночі” не єдина, хто зараз відміняє і переносить концерти. Олег Винник теж оголосив про скасування виступів у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в країні.

Схожі статті