Як зараз виглядає син Потапа від Ірини Горової: що пов’язує хлопця з новою дружиною батька Настею Каменських

Ірина Горова, перша дружина продюсера та репера Потапа, зараз самостійно виховує їхнього сина Андрія. Чи спілкується хлопець з зірковим батьком і його новою коханою — читайте далі.

Ірина Горова разом із Потапом була в шлюбі 15 років. У 2014-му подружжя оголосило про розлучення, заявивши, шо вони вже досить давно не живуть разом. Через деякий час стало відомо, що Олексій Потапенко зійшовся зі своєю колегою по сцені Настею Каменських. Зараз усі учасники любовного трикутника мають теплі дружні відносини.

У перші дні війни Потап разом із Настею опинився в Іспанії. Зіркове подружжя повезло своїх матусь на курорт провести разом відпустку. Наразі музиканти знаходяться там, однак Настя встигає також давати волонтерські концерти в різних країнах світу, кошти з яких перераховує Україні.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Його екс-дружна Ірина Горова разом із сином Андрієм та своєю донькою від першого шлюбу Наталею була в Києві на момент 24 лютого. Однак продюсерка зважилася вивезти дітей за кордон, аби вберегти їхнє життя та здоров’я. Пізніше вона сама повернулася до України. А ось Андрій та Наталя залишилися в Європі. Чи живуть діти разом з Потапом та його новою дружиною — невідомо.

Потап разом з сином
Потап разом з сином

Сам Андрій Потапенко занадто близько до серця сприйняв цю ситуацію і заявив, що мама його зрадила. А все тому, що він теж хотів в Україну, але повертатися йому небезпечно.

“Він дуже хоче повернутися додому. Ні дня у Андрія не було ні депресії, ні страху, хоча він все бачив. І коли він дізнався, що я їду до Києва, він говорив: “Як ти могла? Ти мене кинула”, – сказала Горова в програмі “Слава+”.

Ірина додала, що влітку обов’язково забере сина на деякий час у Київ. Продюсерка також запланувала разом з Андрієм спільний відпочинок. Але восени хлопець знову повернеться до Європи, де на нього чекатиме навчання.

Схожі статті