Екс-дружина Потапа Горова знайшла йому заміну, але двері для зірки досі відкриті: на випадок, якщо кине Каменських

Знаменита українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова сколихнула мережу зізнанням про коханця. Усі деталі дізнайтеся в статті.

З того моменту, як Потап зізнався, що у розлучається зі своєю дружиною Іриною Горовою пройшло 8 років. Пара пройшла через непрості випробування, але заради сина намагаються зберігати гармонійні стосунки.

І ба більше, продюсер ці вдалося пробачити подружню зраду колишньому чоловіку і зберегти у своєму серці кохання до нього. Про це вона розповідала неодноразово. У гості до Ірини часто приходить, як Олексій, так і попередній чоловік Ірини Юрій.

Горова не соромиться зізнаватися у коханні продюсеру під час інтерв’ю, а коли вітаю його з днем народження завжди обирає такі слова, що навіть Насті Каменських важко її переплюнути.

Екс-дружина Потапа Горова знайшла заміну зірці, але двері для нього досі відкриті

Ірина Горова і Потап
Екс-дружина Потапа Горова знайшла заміну зірці, але двері для нього досі відкриті

Нещодавно вона дала ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому зізналася, що в неї є коханець. Однак зірка підкреслила той факт, що її серце все ще вільне. Таким чином Ірина дала знати, що не закохана і не розглядає ці стосунки серйозно.

“Воно вільне. Але я не можу сказати, що у мене немає того, хто зі мною кохається вночі”, – зізналася Горова.

Взаємини між Іриною та Олексієм стали більш зрозумілишими після її інтерв’ю Маші Єфросиніній, в якому вона заявила, що вона — його найкраща дружина. Продюсерку ніяк не збентежив той факт, що на даний момент її колишній одружений з іншою, Ірина відверто підкреслює свою першість та превілегіованість.

Нагадуємо, що минулого року Потап вперше зізнався, що таке зраджував дружині з Настею Каменських, про що дуже пошкодував згодом.

Схожі статті