33-річний Позитив вперше показав нову дівчину: красуня перевершила екс-дружину Анну Андрійчук і Надю Дорофєєву

Музикант Олексій Завгородній, відомий як Позитив, вперше відверто заговорив про стосунки з танцівницею Юлією Сахневич. За словами Позитива, вона знаходиться поряд.

Поряд з красунчиком, солістом гуру MOZGI та екс-учасником “Время и Стекло” завжди поряд були дві дівчини — екс-дружина Анна Андрійчук та Надя Дорофєєва. Хоча остання була для Позитива лише колегою та близькою, за словами самих артистів, багато прихильників мріяли, аби Надя та Олексій стали парою. Розлучення Дорофєєвою з Дантесом, про яке стало відомо у березні, лише підігріло чутки про роман екс-партнерів по колективу. Однак ці домисли знову не мали жодних підтверджень. А ось сам Завгородній у шоу “Ранок з Україною” заговорив про іншу дівчину.

Позитив і Надя Дорофєєва
Позитив і Надя Дорофєєва

За словами музиканта, поряд з ним зараз знаходиться хореографка Юлія Сахневич. Артист відмовився коментувати деталі щодо цих відносин. За словами Олексія, зараз ця тема не на часі.

“Між нами точно … ми дуже добре дружимо, і вона зараз знаходиться поруч. Навіть акція “Діти – дітям” проходить за її підтримки – вона багато придумала і допомогла, за що я їй дуже вдячний. Ми дійсно бачимося, ми поруч, але крім цього я нічого не скажу. Думаю, що це не на часі”, — заявив Позитив в ефірі “Ранку з Україною”.

Нагадаємо, що Позитив та Юлія Сахневич познайомилися під час зйомок шоу “Танці з зірками” у 2020 році на каналі “1+1”. З того часу молоді люди підтримують дружні стосунки та регулярно спілкуються, хоча не афішують свої відносини.

Позитив і Юлія Сахневич
Позитив і Юлія Сахневич

Відзначимо, що майже два роки тому Олексій Завгородній розповів про розлучення з дизайнеркою Анною Андрійчук, з якою він був разом майже 15 років. Пара познайомилася ще за шкільних років, зараз вони підтримують дружні стосунки.

Схожі статті