Іванна Онуфрійчук вперше показала свекруху: як виглядає жінка, яка виховала для українки красеня-мільярдера Алмаза

Зірка "Танців з зірками" Іванна Онуфрійчук вдалося вийшла заміж рік тому — її обранцем став мільярдер з Казахстану Алмаз. Щоб побачити, як виглядає свекруха ведучої — дивіться далі.

Іванна Онофрійчук практично щодня радує своїх прихильників яскравими кадрами в соціальних мережах. Зараз ведуча “Танців з зірками” знаходиться за кордоном, адже у перші дні повномасштабного вторгнення росії на територію України, зірка саме відмовилася у відпуску до моря разом із чоловіком і своїми родичами.

Рік тому Іванна вийшла заміж за мільярдера Алмаза, який є родом із Казахстану. Зараз вона разом з ним, його та своїми родичами знаходиться в Європі. Нещодавно Онуфрійчук вперше опублікувала фотографію своєї свекрухи на честь її дня народження. Судячи з усьому, в Іванни чудові відносини з мамою свого чоловіка.

Як виглядає свекруха Іванни Онуфрійчук
Як виглядає свекруха Іванни Онуфрійчук

“Моя дорога, друга мамо. Вітаю вас і дякую за чудо, яке ви подарували світові і мені”, — зазначила телеведуча.

На знімку можна побачити саму маму Алмаза. Жінка має свіжий та молодий вигляд, помітно, що вона любить доглядати за своєю зовнішністю. Також мама мільярдера обирає стриманий та класичний стиль в одязі — на фотографії вона сидить у легкій білій блузі з натуральних тканин.

Також Онуфрійчук опублікувала спільне фото з самим Алмазом та доповнила свою думку, що під “чудом” вона мала на увазі саме його.

Як виглядає чоловік Іванни Онуфрійчук
Як виглядає чоловік Іванни Онуфрійчук

Нагадаємо, що Іванна та Алмаз відгуляли весілля двічі з різницею в 9 місяців. Спочатку вони влаштували пишне свято на Мальдівах, друга церемонія планувалася в Стамбулі, однак через коронавірусні обмеження, закохані змінили свої плани та розписалися у Києві.

“Не знаю, як у вас, але в нас на Вінниччині заведено гуляти весілля декілька разів. Мені цей звичай дуже подобається. Це хороший привід зібрати разом рідних та близьких людей, влаштувати красиве свято”, — заявила тоді телеведуча.

Схожі статті