51-річний Юрій Горбунов постарів за останні три місяці: годиться Осадчій в батьки, а рідним дітям — у дідусі

Юрій Горбунов поділився новим фото у своєму особистому блозі. В кадрі телеведучий виглядав досить стомлено. Щоб побачити знімок — читайте далі.

Юрій Горбунов з перших днів повномасштабного вторгнення росіян на територію України знаходився у Києві. Дружину Катю Осадчу та двох маленьких синів він відправив за кордон, а сам активно займався волонтерством — розвозив гуманітарну допомогу на власному авто.

“Я вже почуваюсь професійним водієм, ми іноді добу проводимо за кермом. Ноги та руки затікають, але треба рулити. Наша громадська організація “Спілка підприємців кіно та телеіндустрії”, туди входить близько 20 активних людей, робить масштабну роботу”, — розповідав Юрій в одному з інтерв’ю.

На третій місяць повномасштабної війни в особистому блозі Юрій пригадав перші дні війни, зазначивши, що вже о 5 ранку він прокинувся від звуків вибухів.

Телеведучий також додав, що він вірить лише в перемогу України, а інших варіантів він навіть не розглядає:

“Сьогодні ми не загадуємо, коли закінчиться війна. Але ми точно знаємо, що Перемога буде за нами! Жодного сумніву! Ціна тільки, на жаль, дуже висока”, — написав Юрій.

Окрім того, Горбунов раз у декілька днів записує відеозвернення, аби донести своїй чисельній аудиторії новини з фронту або важливу інформацію. Важко не помітити, що за час війни Юрій посивів та дещо змарнів. Однак це можна пояснити тим, що він багато працює та волонтерить.

Відзначимо, що нещодавно додому повернулася дружина Юрія, незмінна ведуча “Світського життя” Катерина Осадча. Теледіва виїхала у перші дні війни на захід України разом із двома маленькими синами. Зараз Осадча готова повернутися до роботи та житт у столиці разом із коханим чоловіком.

Схожі статті