Дружина Сергія Притули забрала спадкоємців та переїхала від нього: “Вже знайшла роботу, діти ходять на гуртки”

Знаменитий український телеведучий Сергій Притула вперше розповів, куди поїхала його дружина, і як влаштувалася на новому місці. Усі деталі в статті.

Знаменитий український телеведучий Сергій Притула впродовж усієї війни тримався на зв’язку з шанувальниками і здебільшого присвячував свій контент на волонтерство та збору коштів на ті чи інші речі для воїнів. Про особисте життя він розповідав неохоче.

Дружина Сергія Притула забрала спадкоємців та переїхала від нього

Дружина Сергія Притула забрала спадкоємців та переїхала від нього

Однак, нещодавно він дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, що його 2-а дружина забрала маленьку доньку Соломію та крихітку Стефанія та перебралася до іншого міста. На відміну від багатьох зіркових дружин, жінка вирішила не приїжджати до Європи, а обрала містечко на заході України. Родина встигла облаштуватися та звикнути до нових реалій. І ба більше, благовірна Сергія Притули навіть пішла на роботу.

“Моя сім’я в Україні, але не в Києві. Це захід країни. Я сказав дружині, щоб підшукала для дітей гуртки, на які вони ходили в Києві. Тому що це надовго. Дружина вже знайшла роботу там, де зараз живе. Діти ходять на гуртки. Все окей….”

Необхідно відзначити, що телеведучий не втішає себе ілюзіями і впевнений, що війна затягнеться на рік. Мабуть саме це і змусила його звикнутися з думкою, що поки що доведеться побути з коханою та спадкоємцями в розлуці. Артист розповів, як часто бачиться з сім’єю. Втім, немає сумнівів, що серед своїх безкінечних поїздок та справа він знаходить час для того, щоб відвідати дітей.

Нагадуємо, що минулого року Сергій Притула став батьком втретє. У нього народилася прекрасна дівчинка Стефанія.

Схожі статті