Невістка Оксани Марченко водить онука телеведучої на повідку і не приховує цього: поки свекруха не бачить (ФОТО)

Невістка скандально відомої телеведучої-зрадниці Оксани Марченко Катерина показала прогулянку з маленьким сином, якого не відпускає з повідку.

Родина Оксани Марченко і Віктора Медведчука нещодавно була на перших сторінках вітчизняних ЗМІ, коли українські прикордонники затримали політика після втечі з-під домашнього арешту і спробі незаконно покинути Україну.

Його дружина при цьому виїхала в росію ще 18 лютого та вже звідти записувала звернення до президентів різних країн з вимогою вплинути на те, щоб чоловіка відпустили. При цьому свої соціальні мережі від українців Марченко закрила.

Її невістка Катерина, син Богдан і онук Віктор в перші дні війни знаходилися в Києві, так само ховаючись у сховищах як і мільйони звичайних людей. Крім того, Катя періодично розміщувала у своєму блозі в Інстаграмі інформацію про те, як допомогти українцям, але все вказує на те, що молода родина вже не в Україні.

Невістка Оксани Марченко показала, як танцює на пілоні
Невістка Оксани Марченко водить онука телеведучої на повідку

Зараз невістка Марченко викладає фото з розкішних курортів і прогулянок десь, вочевидь, за кордоном. Зі слів Оксани на так званій пресконференції у москві, діти зараз з нею.

Цього разу Катерина показала кадри з прогулянки з малим сином, якого тримає за ремінець-повідок від дитячих віжок для ходьби.

Невістка Оксани Марченко водить онука телеведучої на повідку
Невістка Оксани Марченко водить онука телеведучої на повідку

Бабусею і дідусем Марченко з Медведчуком стали навесні 2021 року — через кілька місяців після весілля Богдана і Катерини, на якому гуляв весь бомонд шоу-бізнесу і не тільки. Невістка телеведучої заміж виходила вже в положенні, а народжувала в елітній приватній клініці, де найдешевший пакет пологів на той момент коштував близько 70 тисяч гривень.

Схожі статті