“Довелося привести себе в порядок”: змарніла Віра Брежнєва намагається повернутися до життя після пережитого

Віра Брежнєва останні три місяці живе в Польщі, де активно займається волонтерством. Сама співачка стверджує, що вона практично відвикла доглядати за собою.

Співачка разом із чоловіком, композитором Костянтином Меладзе, більшість свого часу проводить в Італії — тут зіркове подружжя має житло, а також саме в цій країні вони заключили шлюб. Хоча пара має житло і в Москві, і в Києві, останні роки їх тягне саме до Європи.

Останні місяці Віра проводить у Польщі, де активно займається волонтерством на користь України. А вчора екс-віагранка вперше за кілька місяців відвідала світський захід, про що розповіла передплатникам.

Через повномасштабну війну в Україні Вірі довелося різко вийти із зони комфорту і змінити спосіб життя — з гламурної артистки вона перетворилася на різноробочу. Брежнєва працює в центрі допомоги біженцям, упаковує та відправляє посилки з гуманітарною допомогою.

Віра Брежнєва працює на складі
Віра Брежнєва працює на складі

Щоправда, іноді зірка має привід згадати минуле життя.

“Сьогодні я мала іншу роботу — більш звичну, але таку ж продуктивну. Я відвідала перший за три місяці захід. Було дуже хвилююче”, — зазначила 40-річна виконавиця, яка також порадувалася тому, що видався привід привести себя до ладу.

Віра Брежнєва привела себе до ладу
Віра Брежнєва привела себе до ладу

Музичну кар’єру Віра поставила на паузу. В росії екс-віагрянці заборонили виступати через її активну проукраїнську позицію. Хоча раніше з’являлися чутки, що співачка нібито виступить для публіки рф за кілька мільйонів рублів, але зірка поспішила спростувати ці домисли.

Нагадаємо, що основний час артистка проводить в Італії. Разом із нею чоловік Костянтин Меладзе, а також молодша дочка Сара. Саме в цій сонячній країні Віра та Костянтин Шотаєвич одружилися після кількох років таємного роману, адже продюсер тоді ще був одружений.

Схожі статті