Світлана Лобода продовжує випрошувати пробачення в українців: тепер співачка відкрила благодійний фонд

Екс-віагрянка Світлана Лобода анонсувала відкриття психологічного центру LOBODA Help Centеr. Цей стартап направлений на надання моральної підтримки всім, хто її потребує.

Співачка Світлана Лобода від початку повномасштабної війни в Україні неодноразово опинялася в центрі скандалів та отримувала шквал критики на свою адресу. Співачка довгий час жила і працювала в країні-агресорці, а також у перші дні бойових дій записала відеозвернення, в якому назвала усіх українців “маленькими людьми, які не можуть нічого зробити”. Саме ця фраза найбільше обурила громадськість.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Зараз артистка намагається всіляко реабілітуватися в очах прихильників — вона анонсувала декілька благодійних концертів у Європі, неодноразово показувала свій український паспорт, говорячи про те, що вона ним пишається. А зараз Лобода анонсувала створення психологічного центру для надання моральної підтримки людям.

“Щодня, у своїх соціальних мережах, я отримую від вас велику кількість листів, ЛИСТИ — БОЛІ, ЛИСТИ — ПЕРЕЖИВАНЬ, ЛИСТИ — ІСТОРІЙ… ЗА ОСТАННІ ТРИ МІСЯЦЯ ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРЖЕННЯ РОССИ У РОЗІ РОССІ В РОШІ РОССІ ДО РОЖІ РОССІ ДО РОЖІ. ОТРИМАЮЧА ВАШІ ЛИСТИ, Я ЧИТАЮ ЇХ ЗАВЖДИ ЗІ СЛІЗАМИ НА ОЧІ. Неможливо звикнути до нових реалій, неможливо забути пережитий жах, складно впоратися з новими умовами життя, з невпевненістю в завтрашньому дні, а часом і з розпачом. Я знаю ці почуття, бо сама переживаю ці почуття. Я думала, як я можу ще більше допомогти кожному, допомогти не просто відповіддю на листи, не просто підтримати словом, а допомогти максимально більшій кількості людей. Спілкуватися та допомагати на широкому рівні, залучити професіоналів, з якими працюю сама”, — написала Світлана.

Співачка продовжує активно вести волонтерську діяльність, про яку тепер можна буде дізнатися у спеціально створеному телеграмі каналі @Loboda_Help_Centеr.

Схожі статті