Тіна Кароль, Оля Полякова, Аліна Гросу та інші співачки, з яких на сцені спадали сукні: фото і відео конфузів

На сцені з зірками шоу-бізнесу нерідко трапляються конфузи, які не залишаються без уваги публіки. Дізнайтеся, з кого з українських співачок спадали сукні прямісінько під час виступів.

Ні для кого не секрет, що поп-діви вітчизняної естради полюбляють доволі відверті вбрання, що підкреслюють їхні й без того розкішні форми. Але іноді такі сукні грають з ними злий жарт.

Оля Полякова

Суперблондинка Оля Полякова під час виступу на урочистій церемонії нагородження премії “Viva! Найкрасивіші” втратила нижню частину свого вбрання. Не встигла артистка відіграти й половину пісні, як з неї сповзла спідниця, коли вона встала з-за роялю.

Почуття гумору допомогло Поляковій не втратити лице після такого конфузу:

“Боженька не хоче, щоб я приховувала такі ноги”, – пожартувала Оля.

З Олі Полякової на сцені злетіла сукня
З Олі Полякової на сцені злетіла сукня

Тіна Кароль

Коли Тіна була ведучою розважального шоу музичних пародій “Ліпсінк батл”, в одному з випусків з неї несподівано злетіла сукня, під якою не було білизни — співачка ледве встигла прикритися і сховатися під стіл. Зал відрегував дуже бурхливо, так само як і сама Кароль — вона почала голосно сміятися.

Аліна Гросу

Під час свого виступу на “Музичній платформі” Аліну Гросу підвело плаття — виконуючи один з танцювальних рухів вона у всій красі продемонструвала свої “округлості”. Але як і попередні героїні добірки, співачка не засмутилася, а навпаки — написала про це у блозі в Інстаграм.

З Аліни Гросу на сцені злетіла сукня
З Аліни Гросу на сцені злетіла сукня

Вікторія Смеюха

Екс-солістка “НеАнгелів” Віка Смеюха втрапила в конфуз — в конкурсі скляна дошка з неї почала сповзати сукня, фасон якої зовсім не призначений для таких рухів.

З Вікторії Смеюхи сповзла сукня
З Вікторії Смеюхи сповзла сукня

Схожі статті