37-річна Тіна Кароль розповіла всю правду про свого майбутнього чоловіка та вітчима її сина: “Неголений, немитий”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль вперше розповіла про те, яким має бути її наступний обранець. Артистка мріє зовсім не про світського лева.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль майже 10 років живе без чоловіка. Особисте життя артистки залишається таємничим та недоступним як для її шанувальників, так і для представників преси. Втім, поп-діва дозволяє собі дражнити фантазію глядачів фліртом з Даном Баланом, а також виходити в люди під руку зі своїм піар-менеджером.

Тіна Кароль розповіла всю правду про свого майбутнього чоловіка та вітчима її сина

Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями
Тіна Кароль розповіла всю правду про свого майбутнього чоловіка та вітчима її сина. Кадр з заходу у Японії

Продовж усіх цих років Тіна Кароль жодного разу не представила аудиторії свого обранця, зберігаючи у цьому плані вірність покійному чоловіку Євгену. Однак, нещодавно вона публічно заговорила наступного обранця, вірніше, яким він має бути. Про це стало відомо завдяки публікації Даніеля Салема.

“Ви знаєте, я довго думала про те, який би мені зараз сподобався чоловік. Якщо раніше можна було придивлятися до світського лева, то сьогодні мій герой повинен бути з автоматом, неголений, немитий. Ось такий підходить”

Також артистка підкреслила, що на даний момент найбажанішими чоловіками є українські захисники, тобто воїни.

Нагадуємо, що за декілька місяців до війни Тіна Кароль схвилювала мережу новиною про можливий роман зі своїм піар-менеджером. Чоловік має модельна зовнішність і вхожий в елітні кола. Артистка навіть не встигла ніяк прокоментувати її близькість з молодою людиною, як у двері постукалася війна. На даний момент Тіна Кароль робить вигляд, наче нічого не відбувалося.

Схожі статті