Андрій Джеджула подає до суду на колишню дружину та матір своєї крихітної доньки: “В інтерв’ю я казала неправду”

Стало відомо, що знаменитий український бізнесмен та шоумен Андрій Джеджула подає до суду на колишню дружину Юлію Леус. Що не влаштовує світського лева, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український бізнесмен та шоумен Андрій Джеджула вже не вперше потрапляє у скандали. Минулого року його ім’я було вельми обговорюване через заяву його колишньої дружини Юлії, що він перетворив життя вагітної жінки на справжнє пекло. Результатом їхніх сварок стала госпіталізація жінки, яка звинувачувала його у ряді неприйнятних речей.

Андрій Джеджула судиться зі своєю дружиною Юлією Леус
Андрій Джеджула подає до суду на колишню дружину та матір своєї крихітної доньки

Тоді ж Юлія заявила, що готова подати на розлучення, але в останній момент пара почала відтягувати це рішення у зв’язку з народженням маленької доньки. Юлія проживала у будинку Андрія, знаходилася у нього на утриманні, але не приховувала, що мріє про день, коли стане вільною. Згодом їй таки вдалося звільнитися від чоловіка.

Андрій Джеджула подає до суду на колишню дружину та матір своєї крихітної доньки

У свою чергу Андрій раз у раз говорив журналістам про те, що Юлія усе нафантазувала, а він попри усе сказане, мріє зберегти сім’ю. Варто відзначити, що у скандалі фігурувала навіть Настя Каменських. Мовляв, Юлія сильно приревнувала Андрія до співачки і тому придумала скандальну історію.

Однак зараз Андрій вже не готовий миритися з тим, що колишня дружина зіпсувала йому репутацію, яка, варто відмітити і до того не була ідеальною, і подає на неї до суду за наклеп.

“Минулого року я давала інтерв’ю, і він хоче так довести всім, що в інтерв’ю я говорила неправду. Довести, що він нібито мене не *ив, не знущався, що він дуже добра людина, а я в ковід з маленькою дитиною просто так втекла на вулицю від нього”, – прокоментувала Юлія.

Схожі статті