Олег Винник більше не повернеться в Україну? Повелитель вовчиць приголомшив рішенням: “Можете не чекати”

Знаменитий український виконавець Олег Винник свідомо ігнорує заклики своїх шанувальниць вийти на зв'язок та розповісти про те, де зараз він знаходиться.

Знаменитий український виконавець Олег Винник понад три місяці інтригує аудиторію своєю поведінкою. Вся справа в тому, що на відміну від своїх зіркових колег, які активно дають концерти та підтримують Україну, повелитель вовчиць просто зник з інформаційного поля. Пояснень цьому декілька, але всі вони не задовільняють фанаток артиста, які мріють чути голос свого кумира.

Олег Винник більше не повернеться в Україну

Справа в тому, що фанатки вважають, нібито Олег покинув в Україні все і перебрався закордон. Тим паче, що головного вовка країни є у Берліні квартира та власна студія звукозапису.

Олег Винник більше не повернеться в Україну. Скріншот коментарів під публікацією артиста

Тим часом локація його акаунту в соціальній мережі Instagram — це Україна. Але варто відзначити, що імовірніше за все, артист вдається до послуг менеджера, який знаходиться на території саме України.

Олег Винник більше не повернеться в Україну. Скріншот коментарів під публікацією співака

Необхідно відзначити, що поки Олег мовчить, у коментарях під його публікаціями справжні бійки. Одні вважають, що Винник не міг покинути батьківщину, бо його просто не випустили, інші так не думають. І дійсно, за кордон вже виїжджали і Григорій Решетнік, і Віктор Павлік, тощо. Тим часом у Олега на початок осені запланований концертний тур у Європі, його він скасовувати не квапитися, або розуміючи, що за кордон він потрапить, або не вірячи, що війна затягнеться так надовго. Так чи інакше, але з якоїсь причини Олег досі не виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками.

Схожі статті