Наче й не худла: Катя Осадча показала свіжі та реальні фото солістки KAZKA — як Саша Заріцька виглядає зараз

Відома українська співачка та солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька здивувала фанатів своїм виглядом на нових фото, які виклала в мережу Катя Осадча.

Олександра Заріцька є представницею пишної української вроди, але під час участі в шоу “Танці з зірками” співачка разюче схудла на 20 кілограмів. Вже поза проєктом вона продовжила займатися самостійно та скинула ще 10 кг, регулярно демонструючи результат своєї роботи та нову розкішну фігуру.

Зараз солістка гурту KAZKA займається благодійною діяльністю для рідної України, де ось вже четвертий місяць триває війна. Нещодавно Саша з’явилася на благодійному аукціоні в Каннах разом з телеведучими Юрієм Горбуновим і Катериною Осадчою.

В Інстаграмі Каті з’явилися фото зі співачкою, яка позувала в чорному вбранні з бахромою, помаранчевими стрічками у зачісці та яскравим макіяжем з акцентом на очі.

Катя Осадча показала свіжі та реальні фото солістки KAZKA Олександри Заріцької
Катя Осадча показала свіжі та реальні фото солістки KAZKA Олександри Заріцької

Чи то невдало підібрана сукня і ракурс, чи то Заріцька повернулася до своєї ваги до схуднення, що цілком ймовірно на фоні такого стресу. Її будинок під Гостомелем вщент розграбували окупанти, про що вона розповідала в інтерв’ю для програми “Життя відомих людей” на телеканалі 1+1.

З дому Олександри повиносили майже всі речі, але їх їй не шкода. Найгірше для неї те, що позасихали її улюблені домашні квіти, а також те, що у своєму гніздечку вона більше не зможе почуватися спокійно і в безпеці, як зізналася артистка:

“Ви можете подавитися всією вкраденою технікою, деталями від машини, але цих малюків я вам не пробачу”, – звернулася Заріцька до окупантів.

Солістка KAZKA Саша Заріцька повернулася додому під Гостомель
Солістка KAZKA Саша Заріцька повернулася додому під Гостомель

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.