Леся Нікітюк з розбитим серцем повідомила, що оплакує смерть близької людини: “Я плачу… Я не вірю…”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк публічно попрощалася з близькою людиною. Чоловік загинув, коли захищав Батьківщину від загарбників.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк впродовж багатьох місяців підтримує захисників України, звичайних переселенців і навіть державні установи. Знаменитість активно збирає гроші, займається закупівлею продуктів і підшукує житло всім нужденним.

Леся Нікітюк з розбитим серцем повідомила, що оплакує смерть близької людини

Коли тільки-но розпочалася війна Леся дуже засмутилася і навіть почала плакати на людях. Але дуже швидко вона взяла себе до рук і зрозуміла, яка її місія. Точніше, вона сама для себе її обрала.

І хоча у весь цей час вона добре трималася, але часом сумні новини застають нас зненацька і повністю розбивають. Нещодавно вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що її близька людина, імовірно, друг або далекий родич, пішов з життя.

Леся Нікітюк з розбитим серцем повідомила, що оплакує смерть близької людини. Скріншот особистої сторінки зірки

Леся назвала його героєм, одразу ж давши зрозуміти, що загинув він, захищаючи свою батьківщину. Нікітюк зізналася, що плаче то не вірить у те, що сталося. Також вона принесла свої співчуття усім рідним та близьким чоловіка.

Також вона додала архівне фото з героєм, яке і свідчить про те, що Леся була добре з ним знайома. На тлі холодна погода, тож кадр був зроблений декілька місяців тому. Співпадіння або ж дійсно кровний зв’язок, але Леся навіть за зовнішністю дуже схожа на чоловіка. У кадрі він постав у військовій формі. Чоловік посміхався і тримав телеведучу за руку.

Приносимо наші співчуття рідним та близьким загиблого. Нехай покоїться з миром.

Схожі статті