24-річній дружині переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванні дорікнули за невміння правильно писати

Молодій дружині переможця шоу "Голос країни" Романа Сасанчина Іванні "дісталося" від уважних підписників, які дорікнули їй за елементарну помилку в правописі.

Роман Сасанчин здобув широку популярність після участі та перемоги у вокальному шоу “Голос країни” — спочатку в дитячому, а згодом і в дорослому сезоні. У свої 19 років хлопець вже отримав власну квартиру в Києві, зв’язав себе узами шлюбу і навіть став батьком.

Дружиною співака стала старша за нього на 4 роки дівчина на ім’я Іванна, з якою він познайомився в компанії спільних друзів. Спочатку майбутня обраниця уваги на нього не звертала, але Роман не полишав спроби підкорити серце красуні в зрештою досяг своєї мети.

Навесні 2021-го Сасанчин освідчився коханій, вже влітку вони повідомили про те, що чекають на поповнення, а у грудні перед Новим роком пара одружилася і стала батьками — у них народилася донечка Елізабет.

Дружина 20-річного Романа Сасанчина вперше показала свою свекруху
Дружині Романа Сасанчина Іванні дорікнули за невміння правильно писати

Попри доволі юний вік, подружжя добре порається з дитиною, але без проблем у стосунках не обходиться. Так, нещодавно в розлуці через війну в Україні Іванна схвилювала фанатів заявою про те, що їхньої сім’ї більше немає. Проте криза минула, вона з донькою повернулася з Польщі додому і щодня демонструє сімейну ідилію у власному блозі. Закохані навіть планують повінчатися.

Днями в Інстаграмі дружини Романа Сасанчина з’явилося сонячне фото з Елізабет, у підписі до якого вона зробила помилку:

“Я така щаслива, що ми знову в дома”.

В коментарях Іванні одразу ж дорікнули за невміння правильно писати:

“Вдома” пишеться разом…”.

Дружині Романа Сасанчина Іванні дорікнули за невміння правильно писати
Дружині Романа Сасанчина Іванні дорікнули за невміння правильно писати

Дівчина не відреагувала на зауваження.

Схожі статті